SmartFarming

Het agrarische platform voor ontwikkeling en innovatie

Met de informatie op het multimediale platform SmartFarming blijven agrarische ondernemers op de hoogte van de digitale  ontwikkelingen en innovaties voor de agrarische sector.  

Het aantal slimme, innovatieve oplossingen groeit. Veel boeren en tuinders volgen de ontwikkelingen via smartfarming.nl op de voet. Zodat ze om op het juiste moment te kunnen schakelen voor de slimme optimalisatie van hun bedrijfsvoering.  

Uw aanbod onder de aandacht van toekomstgerichte ondernemers? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Brede presentatie van onderwerpen

SmartFarming wordt gemaakt door deskundige journalisten van de redactie van Nieuwe Oogst.

Diverse onderwerpen komen aan bod, zoals de kostenbesparing door een optimale inzet van voer, kunstmest, personeel en gewasbeschermingsmiddelen, de opbrengstverhoging door hogere productie-opbrengsten en verkoopwaarde, de vermindering van de administratieve lasten en de borging van voedselveiligheid door transparantie.

Onderscheidt zich in de media

SmartFarming onderscheidt zich met een redactie die zich middenin de agrarische sector beweegt, direct bij het vuur.

De smart farming toepassingen worden ingezet voor onder andere de dagelijkse bedrijfsvoering om inzicht te krijgen in wat er gebeurt, voor managementadvies en en voor taakkaarten, en in de keten voor onder meer prijsvorming, verantwoording en transparantie.

Word kennispartner van

Smartfarming_Logo

Met uw kennis op het gebied van innovatie en productontwikkeling bent u van grote waarde voor de agrarische ondernemer. Als partner van SmartFarming kunt u die delen met de sector, zodat ze er hun voordeel mee kunnen doen. Daarbij toont u zich daarmee als expert binnen uw vakgebied en kunt u uw positionering versterken.

Samen met u bepalen we geschikte onderwerpen en kiezen we de juiste kanalen voor het overbrengen van uw boodschap. U kunt rekenen op professionele producties en een groot bereik.

Bekijk de tarieven, formaten en mogelijkheden voor partnerschap

Mediakit-Smartfarming-2024

Vraag nu advies op maat

Neem contact op met uw media adviseur via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl