Spuitlicentie

Online nieuwsbrieven over gewasbescherming

Met de spuitlicentie nieuwsbrief brengt u uw boodschap rondom gewasbescherming middenin de doelgroep. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd aan ruim 26.000 abonnees. 

Met kwalitatief goede content worden agrarische ondernemers op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en productinformatie rondom dit thema.

Uw aanbod in de nieuwsbrief voor ruim 25.000 In gewasbeschermingsmiddelen geïnteresseerden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Spuitlicentie_tablet_800

Nieuws van deskundigen en ctgb

Spuitlicentie stuurt 17 keer per jaar een nieuwsbrief met specifieke en kwalitatieve content. Zo wordt de doelgroep op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en de ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en productinformatie rondom dit thema. 

Een vast onderdeel is de bekendmaking van de toelatingen en intrekkingen van het Ctgb, een belangrijk item voor de abonnees. Daarnaast worden artikelen aangeboden die passen bij het seizoen en bijvoorbeeld informatie over spuitmachines en gewasbeschermingsmiddelen, geodata en wet- regelgeving.

Impact met doelgroepsegmentatie

Spuitlicentie toont uw advertorial of banner tussen de nieuwsberichten. Dit zijn posities met een hoge attentiewaarde. 

Het is mogelijk een advertorial gesegmenteerd te plaatsen. De aardappelteler krijgt dan bijvoorbeeld een advertorial te zien met een foto van een aardappelveld en de glastuinbouwer krijgt hetzelfde bericht met een foto van een kas. Vraag onze media-adviseurs om meer informatie.

Bereik in cijfers

Logo spuitlicentie

446.165

individuele
nieuwsbrieven per jaar

26.245

nieuwsbrief
abonnees

10.000

gebruikers
spuitlicentie.nl

Bekijk de tarieven, de formaten en de mediakalender

Mediakit-Spuitlicentie-2024

Aanleverspecificaties

Vraag nu advies op maat

Neem contact op met uw media adviseur via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl