Multimediaal communiceren

Lezen en schrijven
met uw doelgroep

Contentmarketing

Content marketing gaat over het creëren, distribueren en beheren van content waarbij de content het doel heeft om nieuwe klanten te winnen, bestaande en nieuwe klanten te boeien, te behouden en te verrassen om ze te activeren en zo omzet binnen een bedrijf of organisatie te vergroten. Centrale uitgangspunt van de content creatie is altijd de interesses van de doelgroep. AgriPers met haar eigen mediaprofessionals en hun netwerk van journalisten, copywriters, fotografen en videografen in het hart van de agrarische sector begeleidt de opdrachtgevers in het totale traject van contentcreatie – van ideevorming tot productie en publicatie in de vorm van sponsored magazines, blogs, advertorials, brochures/leaflets, video’s, animaties en infographics op basis van de communicatiedoelstellingen.

Video & content productie

AgriPers is een uitgeverij in het hart van de agrarische sector en begeleidt opdrachtgevers van het eerste stadium van ideevorming tot productie en publicatie (opmaak, drukwerk, verspreiding) van relevante content. In uiteenlopende vormen, zoals print maar ook fotografie en video.

AgriPers beschikt over professionele faciliteiten op het terrein van online media en video, zoals camera- en montage (waaronder drone-camera), een tv-studio inclusief green screen voor uiteenlopende mediaproducties. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met uw adviseur.