Content marketing

Groot bereik, grootste impact

Word kennispartner van Nieuwe Oogst, Varkens of één van de andere merken van AgriPers en deel de kennis en expertise van uw organisatie met boeren en tuinders. Hiermee toont u uw positie als expert en category leadership binnen de doelgroep. 

Met Nieuwe Oogst kiest u voor het grootste platform in de agrarische sector in Nederland, met Varkens voor hét vakblad in de varkenshouderij en met Smartfarming voor het toonaangevende platform voor de innovatieve agrarische ondernemer met toekomstvisie.

Content is king

Samen met de redactie creëert u content die de doelgroep raakt. Van video tot redactioneel magazine. Met relevante content en veel nieuwswaarde zorgt u ervoor dat de impact zo groot mogelijk is. 

Multimediale distributie

De verspreiding van de content vindt plaats via een magazine of thema-uitgave op maat of via één of meerdere online en off-line kanalen van Nieuwe Oogst of de merken van AgriPers. Denk daarbij aan websites, apps, digitale nieuwsbrieven, Nieuwe Oogst.TV en social media en natuurlijk via uw eigen kanalen. Ook kunt u denken aan een informatieve webinar, podcast, online kennissessie of online talkshow vanuit de AgriPers Studio als onderdeel van uw content-marketingplan.

Word kennispartner

Dit zijn de voordelen

Mogelijkheden content marketing

Branded magazine

Met een eigen magazine met inspirerende verhalen en informatieve artikelen vergroot u de naamsbekendheid, wekt u vertrouwen en positioneert u uw bedrijf als expert.

Samen met u ontwikkelt AgriPers de redactieformule en wordt de invulling van het magazine bepaald. Wij zorgen voor het ontwerp, de vormgeving en verhalen, het drukwerk, de verspreiding en eventuele advertentieacquisitie.

Kennispartner

Als kennispartner van Nieuwe Oogst kiest u voor het grootste platform in de agrarische sector in Nederland.

Samen met een vaktechnisch onderlegde redacteur of videograaf vertaalt u uw boodschap naar relevante content voor uw doelgroep. Verspreiding vindt plaats via te selecteren kanalen van Nieuwe Oogst en uw eigen mediakanalen voor een optimaal bereik.

Digital content

AgriPers biedt professionele faciliteiten voor de productie van webinars, podcasts, online talkshows, video's en animaties. Samen met u wordt bepaald hoe de doelgroep met videocontent wordt getriggerd.

De opnamen vinden plaats bij AgriPers Studio in Den Bosch of Zwolle of op locatie. De professionele crew begeleidt u van A tot Z, u wordt 100% ontzorgd.

Nieuwe Oogst Vacatures brengt bedrijven in de agrarische sector en mogelijke kandidaten bij elkaar. Omdat Nieuwe Oogst hét platform is waar agrarische professionals actief naartoe gaan voor het  laatste nieuws binnen hun vakgebied, is dit de meest logische plek voor werkgevers om vacatures binnen deze doelgroep te promoten. 

Uw vacature snel en eenvoudig online? Ga naar vacatures.nieuweoogst.nl of neem contact op met het salesteam van AgriPers.

Advies op maat?

Vraag het onze media-adviseurs via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl