BNDR

Jonge boeren en tuinders bereikt u via BNDR

Jonge boeren hebben de toekomst, ook bij AgriPers. Daarom werkt AgriPers sinds 2022 actief samen met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), dé vereniging voor jonge boeren en tuinders in Nederland met circa 8.000 leden.

Zo is AgriPers facilitair uitgever van BNDR, het ledenblad van NAJK dat vier keer per jaar uitkomt. Ook verzorgt het andere communicatie-uitingen voor NAJK, zoals banners op de website, online advertorials en nieuwsbrieven.

Breng uw aanbod onder de aandacht bij jonge agrariërs. Meer weten over adverteren via BNDR? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De kracht van BNDR

BNDR brengt bedrijven in contact met jonge, toekomstgerichte agrarische ondernemers. Gedreven ondernemers die de marktontwikkelingen willen volgen en behoefte hebben aan productnieuws en informatie om hun bedrijfsvoering te verbeteren.

BNDR weet wat jonge boeren beweegt

Met BNDR communiceren toeleveranciers, innovatieve bedrijven en organisaties die zich richten op de agrarische sector van morgen midden in de doelgroep. De ondernemers van vandaag en van morgen. 

Bereik in cijfers

BNDR LOGO
* afgeronde gemiddelden per maand

7.250

oplage BNDR magazine
4x per jaar

8.450

NAJK nieuwsbrieven
10x per jaar

8.960

NAJK website
pageviews

3.150

NAJK website
bezoeken

6.595

volgers via
NAJK Facebook

5.145

volgers via
NAJK Twitter

Bekijk de tarieven, formaten en aanleverspecificaties

Mediakit-BNDR-2024

Vraag nu advies op maat

Neem contact op met uw media adviseur via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl