Mechanisatiemarkt

Vraag en aanbod van tweedehands landbouwmechanisatie

Mechanisatiemarkt is hét online platform voor het kopen en verkopen van tweedehands landbouwmachines en trekkers. Een marktplaats waar vraag en aanbod elkaar vinden.

Loonbedrijven, boeren, professionele dealers, importeurs en fabrikanten maken gebruik van Mechanisatiemarkt. Niet alleen online, op mechanisatiemarkt.nl maar ook in print in de wekelijkse uitgave van Nieuwe Oogst.

Uw aanbod onder de aandacht via mechanisatiemarkt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Geautomatiseerd systeem

Mechanisatiemarkt is een effectief kanaal om uw aanbod van tweedehands landbouwmachines en trekkers midden in de doelgroep onder de aandacht te brengen. Het plaatsen van uw aanbod op mechanisatiemarkt.nl gaat eenvoudig en snel. Van een enkele advertentie tot het dagelijks plaatsen van uw nieuwste aanbod middels een partnerpakket. 

De geautomatiseerde koppeling met het aanbod op uw eigen website is uniek en zorgt ervoor dat u uw advertenties zonder uw tussenkomst continu worden ververst.

Uniek multimediaal bereik

Mechanisatiemarkt onderscheidt zich van andere verkoopkanalen voor landbouwmachines door de directe exposure onder de lezers van Nieuwe Oogst met een printoplage van 31.700 exemplaren en een online bereik van 360.000 unieke bezoekers per maand. 

Ook is het mogelijk gebruik te maken van banner advertising op mechanisatiemarkt.nl en paginagrote aanbodpagina’s in Nieuwe Oogst.

Kies een partnerpakket

Bent u dealer van landbouwmachines of trekkers, neem dan voor een extra voordelig partnerpakket. U kiest het dealerpakket dat bij u past en geniet van een groot bereik en een onbeperkt aantal plaatsingen op Mechanisatiemarkt.nl. 

Daarnaast krijgt u een éénmalige geautomatiseerde koppeling naar het aanbod op uw eigen website, uw eigen online dealerpagina en uw bedrijfsprofiel online. Prettig is ook dat uw hele aanbod in één overzicht online getoond wordt. Als bonus wordt  een selectie uit uw aanbod at random uitgelicht via de AgriPers mediakanalen. 

Bekijk de tarieven en de partnerpakketten

Mediakit-Mechanisatiemarkt-2024

Vraag nu advies op maat

Neem contact op met uw media adviseur via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl