Data en vernieuwing

Smartfarming.nl is een onafhankelijk medium. Het biedt praktische informatie over het benutten en toepassen van data en vernieuwing op het bedrijf die ondernemers helpen bij het maken van keuzes en het nemen van besluiten op het gebied van smartfarming. Centraal staan de vragen: wat heeft de boer of tuinder eraan en wat verdient hij of zij ermee?  

Deel uw kennis en expertise via het Smartfarming.nl platform!

Uw kennis en expertise zijn waardevol voor toekomstgerichte ondernemers om hun bedrijfsvoering telkens weer efficiënter in te richten. Wij helpen u die kennis en expertise tot waarde te brengen voor boeren en tuinders die de nieuwste technologische ontwikkelingen voor hun bedrijf belangrijk vinden en willen toepassen.

Dit kunnen zij niet zonder de ontwikkelingen van fabrikanten en leveranciers en de kennis de erbij hoort om de beschikbare tools op de juiste manier toe te passen. Dit doen we door u de mogelijkheid te bieden om als kennispartner uw kennis en expertise te delen via het platform smartfarming.nl.

Bent u geïnteresseerd en wilt u kennispartner worden van smartfarming.nl? Neem dan contact op met een van onze media-adviseurs.