Spuitlicentie

De Spuitlicentie-nieuwsbrief wordt verstuurd naar maar liefst 25.255 abonnees, die zelf hebben aangegeven dat ze op de hoogte willen blijven over de ontwikkelingen rondom  gewasbescherming.

Elke nieuwsbrief bevat diverse nieuws items over gewasbescherming op spuitlicentie.nl. Een vast onderdeel is de bekendmaking van de toelatingen en intrekkingen van het ctgb, dit is de voornaamste reden waarom men de nieuwsbrief leest.

Tussen de nieuwsitems is er ruimte voor uw communicatieboodschap middels advertorials en/of via banners. Verder wordt er inhoud gegeven aan de nieuwsbrief met een serie artikelen aan de hand van het seizoen met betrekking tot geodata, maatregelen tegen trips, of 7 redenen voor een nieuwe spuitmachine etc.

Doelgroep
Doel van de nieuwsbrief is huidige gebruikers van spuitlicentie.nl door middel van specifieke en kwalitatieve content over gewasbescherming en ze daarmee op de hoogte brengen van het laatste nieuws en ontwikkelingen in relatie tot de  bescherming van hun gewassen.

Doelgroepsegmentatie
Het is van belang in de nieuwsbrief de verschillende sectoren te laten zien (bijvoorbeeld een beeld van een kas tegenover een akker). De inhoud kan aangepast worden aan de doelgroep. We kunnen hiermee bijvoorbeeld testen met segmentatie op sector: bijvoorbeeld een aardappelteler krijgt een afbeelding met een aardappelveld en een glastuinbouwer een afbeelding van een kas.

Direct een advertentie reserveren?
adverteren@agripers.nl | 088 888 67 40