Varkens

Hét onafhankelijke kennisplatform voor de toekomstgerichte varkenshouder

Varkens is het multimediale platform voor de toekomstig gerichte varkenshouder.

Varkens informeert boeren, branche en andere vakgenoten over actuele en vaktechnische ontwikkelingen in de varkenshouderij. We doen dit in een maandelijkse printuitgave en online op varkens.nl. Daarnaast organiseert de redactie op vaste basis kennissessies i.s.m. de KPV en CoViVa.

Uw aanbod onder de aandacht brengen bij varkenshouders? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De focus van vakjournalisten

Varkens wordt gemaakt door een deskundige vakredactie. We richten ons op de toekomstgerichte varkenshouders en ketenpartners in Nederland en België. De redactie heeft veel aandacht voor technologie, innovatie, diergezondheid, circulariteit, voermanagement, huisvesting, financiering, ondernemerschap en verduurzaming.

Onderscheidend van andere vakbladen

Varkens onderscheidt zich met name van andere sectorgerichte vakbladen door gericht te zijn op de toekomst. De focus ligt op de ontwikkelingen in de sector en daarbuiten, die bijdragen aan het perspectief voor varkenshouders en hun medewerkers.

Bereik in cijfers

Varkens met pay off

* afgeronde gemiddelden per maand

2.900

oplage
magazine

3.150

nieuwsbrieven
ma/do

65.000

website
pageviews

32.600

website
bezoeken

13.500

website
bezoekers

17.500

mobiele 
bezoeken p/w

12.500

app
gebruikers

2.660

volgers via
Facebook

1.950

volgers via
Twitter

Word kennispartner en deel uw expertise

Uw expertise is waardevol voor de varkenshouder. Word partner en deel de kennis van uw organisatie met de varkenshouder. Hiermee toont u uw positie als expert en category leadership binnen de doelgroep op een redactionele wijze.

Wij helpen u om uw waardevolle vakkennis in samenspraak met de redactie over te brengen aan de varkenshouderij via alle kanalen van Varkens; het magazine, de website, de app, de digitale nieuwsbrieven en social media. Ook een webinar is mogelijk. 

Samen maken we een jaarplanning. Inhoud gecombineerd met uw eigen marketingdoelstellingen, verpakt in de juiste mix. Daarbij geldt uiteraard dat het effect van uw campagne groter wordt naarmate uw bericht meer kennis- en nieuwswaarde bevat.

Bekijk de tarieven, de formaten en de partnerpakketten

Mediakit-Varkens-2024

Vraag nu advies op maat

Neem contact op met uw media adviseur via tel. 088 – 888 67 40 of sales@agripers.nl