Branded magazines

Uw eigen magazine met een vakkundige redactie

Uw bedrijf nog nadrukkelijker profileren door middel van een eigen magazine, AgriPers regelt het voor u! Wij verzorgen voor u de totale organisatie en realisatie.

Met uw eigen magazine geeft u een visitekaartje af waarmee u laat zien wie u bent, waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf onderscheidend maakt. Een branded magazines of bijvoorbeeld een jubileummagazine bieden een uitgelezen kans de naamsbekendheid te vergroten en uw doelgroep(en) nog beter te informeren waar u voor staat. Met de inspirerende verhalen en mooie beelden toont u uw kennis en expertise en creëert goodwill bij uw doelgroep(en).

Top vijf voordelen van
uw persoonlijke magazine

Uw verhalen in de spotlights

Breng uw verhalen onder de aandacht met een magazine met een eigen bladformule waarbij het volgens uw identiteit wordt ontwikkeld en vormgegeven. De combinatie van vakkundige en interessante verhalen en passende beelden geeft een eigen magazine een mooie blik in uw onderneming.

Door onze jarenlange ervaring en dagelijkse producties kennen we als geen ander de weg naar boeren en tuinders. Samen met u ontwikkelen we een redactieformule. Hierbij bepaalt u welke invulling en uitstraling het magazine of krant moet krijgen. Met een deskundig team verzorgen wij voor u de hele organisatie en realisatie: van advies en begeleiding, het ontwerp, vormgeving, verhalen, drukwerk tot de verspreiding. En indien gewenst eventueel de advertentieacquisitie.

Het resultaat? Een eigen magazine of krant welke op het door u gewenste moment bij uw doelgroep wordt verspreid.

Sponsored magazine?

Maak gebruik van onze redactie

We produceren in nauwe samenwerking met partners diverse uitgaven. Voorbeelden: Beter Big (Boehringer Ingelheim), Inzicht in Natuur (Stichting SBNL), AgriMondiaal (AgriTerra), Het Varkens Geluid (POV), de Ledenvoordeelkrant (LTO Ledenvoordeel), diverse beursbijlagen van o.a. Agrarische Dagen Someren, de RMV Hardenberg & Gorinchem en overige speciale uitgaven.

Vraag een vrijblijvende offerte!

Interessant?

Neem gerust contact met ons op.
We vertellen u graag alle mogelijkheden die voor uw merk van toepassing zijn!