AgriPers biedt de perfecte studio aan voor uw webinar              

De nieuwe AgriPers-studio in Zwolle is zo goed als af! Met maar liefst vijf camera’s, meerdere tafelopstellingen en een aparte regieruimte, inclusief vakkundig team, is dit de ideale studio om uw webinar tot een succes te brengen.

Verschillende schermen laten uw presentatie zien om de gewenste aandacht op uw doel of merk te vestigen. Uw gasten zullen zich snel thuis voelen aan de mooie talkshowtafel in ons decor, maar kunnen ook gebruik maken van een sidekicktafel in de studio waar een presentatie maximaal tot zijn recht komt.

Naast de grote tafel is er ook een opstelling mogelijk met een talkshowbank of een intieme setting met 2 fauteuils. Ook is er een green screen opstelling waar bijvoorbeeld uitlegvideo’s met en fictieve achtergrond opgenomen kan worden.

Kortom: onze studio in Zwolle biedt alles om uw webinar succesvol uit te zenden. En is Zwolle voor u niet de ideale locatie? Dan hebben we eenzelfde studio in Den Bosch ter beschikking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag advies op maat aan onze adviseurs!