PODCAST

Een podcast is een modern en verfijnd communicatiemiddel om in contact te komen met uw doelgroep. De luisteraar kiest bewust voor een podcast en kiest het voor hem geschikte moment om te luisteren. De inhoud moet dus pakken, boeien en vasthouden. Bij AgriPers helpen we met het ontwikkelen van uw eigen podcasts. Dit doen we vanuit onze professionele studio in Zwolle of op locatie.

Podcasts worden steeds populairder. Het luisteren naar audio-opnames kan immers gemakkelijk tijdens bijvoorbeeld het werk, het sporten of in de auto. Voor merken en organisaties zijn podcasts zeer geschikt om op een laagdrempelige en relatief eenvoudige wijze informatie over te dragen. Overweegt u een of enkele podcasts te produceren en heeft u behoefte aan faciliteiten en ondersteuning, dan helpen we u graag!

Wij bieden de door u gewenste begeleiding tijdens het opnemen van de podcast. Om ervoor te zorgen dat uw podcast van de hoogste kwaliteit is, hebben we professionele apparatuur in huis. Onze editors kunnen uw podcast vakkundig bewerken naar uw wensen. We ontzorgen u van opname, afwerking tot aanleveren.

Podcast opnemen vanuit de studio
v.a. €495
Opname vanuit studio (sessie max. 2 uur)
Professionele begeleiding
Tot 30 minuten ruwe audio opname
Podcast setup (max. 4 personen)
Nabewerking & montage
Gratis intro & outro muziek
Kant-en-klaar audiobestand
Online distributie**
Podcast op locatie opnemen
v.a. €695
Opname op locatie (sessie max. 2 uur)
Professionele begeleiding
Tot 30 minuten ruwe audio opname
Podcast setup (max. 4 personen)
Nabewerking & montage
Gratis intro & outro muziek
Kant-en-klaar audiobestand
Online distributie**

*Exclusief reiskosten à € 0,37 p/km

Custom podcastproductie
Onderstaande pakketten zijn basispakketten. Muziek voor intro’s en outro’s (op basis van stockmuziek) is inbegrepen bij deze pakketten. Liever muziek op maat of een voice-over die uw podcast aankondigt? Of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op, voor een offerte op maat.

Projectprijzen en staffelkorting voor meerdere podcasts op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.