Podcasts

Uw eigen webinar vanuit een professionele studio

U bereikt uw publiek op elk gewenst moment met de meest effectieve marketingtool van dit moment: een webinar. Zet uw product of dienst in de spotlight en communiceer live met uw klanten, die er de deur niet voor uit hoeven. U kunt terecht in onze professionele studio en u heeft geen omkijken naar de techniek. Dat doen wij voor u. Een groot voordeel is de interactie met de deelnemers. Uw publiek kan direct vragen stellen of een reactie geven via een live chat. En geïnteresseerden die verhinderd zijn, kunnen alle informatie op een later tijdstip terugkijken.

Top vijf voordelen van een webinar

Wilt u uw product of dienst in de spotlight zetten?

Houd een webinar over een onderwerp dat relevant en interessant is voor uw doelgroep. U en uw eventuele gasten kunnen een tafelgesprek voeren met of zonder host en real time de gestelde vragen beantwoorden. Ook kunt u de mening van uw publiek peilen via een interactieve poll. In onze professionele studio krijgt u voor, tijdens en na uw webinar begeleiding van experts. U hoeft zich dus alleen te richten op de inhoud en de boodschap die u over wilt brengen. Wij regelen de rest.

Professionele studio

Onze studio in Zwolle beschikt over high tech audio- en videoapparatuur, die wordt bediend door een zeer ervaren crew. Daarnaast kunnen we u voor het begeleiden en voorzitten van uw webinar een ervaren gespreksleid(st)er aanbieden. Na afloop van het webinar ontvangt u waardevolle informatie over de deelnemers, zodat u doeltreffende vervolgstappen kunt organiseren. We denken graag met u mee!

Minder rompslomp

Een online bijeenkomst geeft een stuk minder rompslomp dan een fysieke bijeenkomst. U hoeft geen zaal te regelen, geen welkomstcomité met hapjes en drankjes, geen parkeerruimte etc. Handig voor u, maar ook voor de mensen die u wilt bereiken. De deelnemers kunnen met hun eigen device thuis meedoen, het webinar is daarmee een duurzaam communicatiemiddel met een enorm bereik.

Webinar organiseren?

Kies het Webinar Totaalpakket

Binnen dit pakket zorgt u voor de inhoudelijk invulling, de sprekers en eventuele grafische ondersteuning en u brengt het publiek samen. Onze technici en projectbegeleiders regelen de rest. 

vanaf
€ 2.195,00 per webinar

Wat zit er allemaal in het Webinar Totaalpakket

Intakegesprek

Samen met de technicus en of projectbegeleider nemen we het programma van uw webinar door. We bespreken de opbouw van het programma, welke grafische ondersteuning er is, hoe de vragen van het publiek opgenomen worden in het webinar etc

Format-bespreking

Tijdens een draaiboekbespreking wordt het hele proces nog eens tot in de puntjes voorbereid.

Hoogwaardige studio & vakkundige begeleiding

Samen met de technicus en of projectbegeleider nemen we het programma van uw webinar door. We bespreken de opbouw van het programma, welke grafische
ondersteuning er is, hoe de vragen van het publiek opgenomen worden in het webinar etc

Professionele software

Het volledig geautomatiseerd aanmeldproces implementeert u eenvoudig op uw eigen site voor een consistente merkbeleving. Tijdens het webinar zijn er legio mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken zoals slide presentaties, screen sharing, video sharing, live chat, interactieve polls, co-presenting en moderators

Geschikt voor elk apparaat

Het maakt niet uit op welk device je het webinar wil volgen. Elk apparaat is mogelijk. Uw publiek kan het webinar zelfs volgen op zijn of haar mobiel.

Terugkijkversie

Met de terugkijkversie van de opname kan uw doelgroep nog steeds uw boodschap bekijken, waardoor u gegarandeerd een groter bereik realiseert, ook na afloop van het webinar.

Volledige rapportages

Wij genereren waardevolle data en leads voor u van de deelnemers. Deze inzichten kunt u direct gebruiken voor concrete follow-up-acties. 

Optionele aanvullingen

Gespreksleider (host)

U kunt uw webinar laten begeleiden en voorzitten door een ervaren gespreksleid(st)er. Dit is één van de professionele interviewers binnen het AgriPers mediateam, die al vele uitzendingen, interviews en of webinars heeft begeleid.

Promotie van de webinar

Uiteraard kunnen we u helpen bij de promotie en werving van kwalitatieve agrarische deelnemers voor uw webinar via de kanalen van AgriPers. Op basis van uw wensen en behoeften maken we graag een aanvullend communicatievoorstel.

Redactionele begeleiding

Wilt u extra advies of hulp bij het schrijven van uitnodigingen en wervingsteksten dan kunt u gebruik maken van de diensten van onze redactie. Daarnaast kunnen we u ondersteunen bij de communicatie zoals bevestigingsmails, reminders, de chat, pollvragen, enquêtes en screen sharing. We maken graag een offerte op maat voor u.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!