Multimediaal communiceren

Met twee voeten stevig
in de markt

Adverteren print

Nieuwe Oogst verschijnt iedere week op zaterdag in een omvang van 40 tot 48 pagina’s en in drie edities, Noord, Midden en Zuid. De krant doet verslag van alle agrarische sectoren in de land- en tuinbouw en brengt nieuws en ontwikkelingen uit alle provincies. Daarmee is Nieuwe Oogst de breedste en grootste titel in de agrarische sector.

BrochureContact
75% leest de krant 'meer dan de helft' tot vrijwel helemaal

Landelijk

De landelijke formule bevat algemeen agrarische berichtgeving, sectoraal nieuws en vaktechnische informatie plus verslaggeving vanuit de Land- en Tuinbouw Organisaties. De krant bevat in iedere editie de twee katernen Veehouderij en Akker- & Tuinbouw, waarin voor de dierlijke en plantaardige sectoren het nieuws en de verdieping wordt gebracht.

BrochureContact

Regionaal

regiosNieuwe Oogst verschijnt wekelijks in drie edities:

Noord
(oplage 10.346)
Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland

Midden
(oplage 13.165)
Gelderland, Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland

Zuid
(oplage 12.167)
Noord Brabant, Zeeland en Limburg

 

De regionale katernen bevatten het nieuws en verdieping uit de regio en verenigingsinformatie van de regionale LTO-organisatie. De regionale verspreiding biedt relaties de mogelijkheid om naast landelijk ook regionaal te adverteren.

Thema kalender 2018

De Thema’s van Nieuwe Oogst worden multimediaal ingevuld.

De onderwerpen als Gewasbescherming, Diergezondheid, Mechanisatie en vele andere voor de lezer relevante onderwerpen worden uitgediept in de krant op de website en nieuwsbrieven en zelfs via Nieuwe Oogst TV door middel van thematische video’s!

Naast het plaatsen van uw advertentie bestaat er ook de mogelijkheid om u te profileren als content partner met een kennispartnerartikel of video in deze specifieke omgevingen voor een maximaal bereik in deze onderwerpen geïnteresseerde doelgroep.

BrochureContact

Agrivisie:

Thematische specials

AgriVisie is een tweemaandelijks verschijnende thematische special voor abonnees van Nieuwe Oogst en Plattelandspost en wordt verzonden naar 36.900 adressen.

De voor boeren en tuinders meest relevante agrarische thema’s worden uitgediept in dit magazine. Thema’s die relevant en actueel zijn voor u én voor de sector. Commerciële partijen die nauw verwant zijn met thema’s als bijvoorbeeld Investeren, Fokkerij en Mechanisatie kunnen aansluiten met onder meer het Kennispartner-concept.

In AgriVisie staan úw communicatiewensen centraal, binnen het thema van de bijlage. U kunt hierin op maat uw boodschap kwijt aan de lezer. Met uw unieke en eigen redactionele insteek en gemaakt door een professionele vakredacteur.

BrochureContactPlanning

In Agrivisie staan úw communicatiewensen centraal, binnen het thema van de bijlage. Thema’s die relevant en actueel zijn voor u én voor de sector. Thema’s waar de lezer echt op zit te wachten.

Tarieven & specs

Download voor meer informatie over tarieven, formaten, advertentie-opmaak en overige aanleverspecificaties bijgaande documenten.
Heeft u vragen die niet worden beantwoord, neem dan contact op met onze media-adviseurs via 088-888 6740 of adverteren@agripers.nl