Multimediaal communiceren

Lezen en schrijven
met uw doelgroep.

Kennispartner

Word kennispartner van het grootste agrarische collectief van Nederland en deel de kennis en expertise van uw organisatie met boeren en tuinders in de markt.

Nieuwe Oogst biedt haar relaties de mogelijkheid om in samenspraak met de redactie waardevolle en relevante content te produceren voor specifieke doelgroepen in de agrarische sector. Daarbij geldt dat het effect van uw campagne wordt vergroot, naarmate uw bericht meer kennis- en nieuwswaarde bevat.

U krijgt een vaktechnisch onderlegde redacteur of videograaf op bezoek die met u invulling zoekt voor uw boodschap in een relevante omgeving, geschreven vanuit de eindgebruiker. De artikelen en video’s zijn zowel via Nieuwe Oogst als uw eigen mediakanalen inzetbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij uw adviseur.

Video & content productie

AgriPers is een uitgeverij in het hart van de agrarische sector en begeleidt opdrachtgevers van het eerste stadium van ideevorming tot productie en publicatie (opmaak, drukwerk, verspreiding) van relevante content. In uiteenlopende vormen, zoals print maar ook fotografie en video.

We produceren in nauwe samenwerking met partners diverse uitgaven als Nieuwe Oogst (LTO), AgriVisie (Vakbladen.com), Inzicht in Natuur (Stichting SBNL), AgriMondiaal (AgriTerra), de Ledenvoordeelkrant (LTO Ledenvoordeel) en diverse video-producties voor opdrachtgevers.

AgriPers beschikt over professionele faciliteiten op het terrein van online media en video, zoals camera- en montage (waaronder drone-camera), een tv-studio inclusief green screen voor uiteenlopende mediaproducties. Interesse? Neem voor meer informatie contact op met uw adviseur.

BrochureContact