Multimediaal communiceren

Met twee voeten stevig
in de markt.

Adverteren print

Nieuwe Oogst verschijnt iedere week op zaterdag in een omvang van 40 tot 48 pagina’s en in drie edities, Noord, Midden en Zuid. De krant doet verslag van alle agrarische sectoren in de land- en tuinbouw en brengt nieuws en ontwikkelingen uit alle provincies. Daarmee is Nieuwe Oogst de breedste en grootste titel in de agrarische sector.

BrochureContact

69% van de lezers leest Nieuwe Oogst wekelijks voor meer dan de helft.*

*Bron: Lezersonderzoek Nieuwe Oogst

Landelijk

De landelijke formule bevat algemeen agrarische berichtgeving, sectoraal nieuws en vaktechnische informatie plus verslaggeving vanuit de Land- en Tuinbouw Organisaties. De krant bevat in iedere editie de twee katernen Veehouderij en Gewas&Glas, waarin voor de dierlijke en plantaardige sectoren het nieuws en de verdieping wordt gebracht.

70% van de lezers van de wekelijkse krant vindt Nieuwe Oogst relevant tot zeer relevant voor het uitoefenen van zijn beroep.

*Bron: Lezersonderzoek Nieuwe Oogst

BrochureContact

Regionaal

regiosNieuwe Oogst verschijnt wekelijks in drie edities:

Noord (oplage 11.062)
Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland

Midden (oplage 14.070)
Gelderland, Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland

Zuid (oplage 13.030)
Noord Brabant, Zeeland en Limburg

 

De regionale katernen bevatten het nieuws en verdieping uit de regio en verenigingsinformatie van de regionale LTO-organisatie. De regionale verspreiding biedt relaties de mogelijkheid om naast landelijk ook regionaal te adverteren.

Thema kalender 2017

De Thema’s van Nieuwe Oogst worden multimediaal ingevuld.

Onderwerpen als Gewasbescherming, Nieuwbouw en renovatie en Diergezondheid worden uitgediept in de krant, online dossiers, thematische video en nieuwsbrieven. Plaats uw advertentie, Kennispartner-artikel, video of banner in deze specifieke omgevingen voor een maximaal bereik in specifiek in deze onderwerpen geïnteresseerde doelgroep.

BrochureContact

Agrivisie:

redactionele specials

AgriVisie is een tweemaandelijks verschijnende thematische special voor abonnees van Nieuwe Oogst en Plattelandspost en wordt verzonden naar 40.000 adressen.

De voor boeren en tuinders meest relevante agrarische thema’s worden uitgediept in dit magazine. Commerciële partijen die nauw verwant zijn met thema’s als bijvoorbeeld Investeren, Fokkerij en Mechanisatie kunnen aansluiten met onder meer het Kennispartner-concept. U kunt hierin op maat uw boodschap kwijt aan de lezer. Met uw unieke en eigen redactionele insteek en gemaakt door een professionele vakredacteur.

BrochureContactPlanning

In Agrivisie staan úw communicatiewensen centraal, binnen het thema van de bijlage. Thema’s die relevant en actueel zijn voor u én voor de sector. Thema’s waar de lezer echt op zit te wachten.

In Agrivisie staan úw communicatiewensen centraal, binnen het thema van de bijlage. Thema’s die relevant en actueel zijn voor u én voor de sector. Thema’s waar de lezer echt op zit te wachten.

Tarieven & specs

Download voor meer informatie over tarieven, formaten, advertentie-opmaak en overige aanleverspecificaties bijgaande documenten.
Heeft u vragen die niet worden beantwoord, neem dan contact op met onze media-adviseurs via 088-888 6740 of adverteren@agripers.nl